Primer

Filter
Filter:

Primer


Hva er primer?

Primer er det første sminkeproduktet du påfører huden, siden den forbereder huden din på resten av sminken ved å jevne ut hudstrukturen. Dermed utgjør primeren det perfekte grunnlaget for en vakker og jevn sminke. En ekstra bonus med primer er at den sørger for at sminken din sitter pent lengre. Du kan også bruke primer alene på huden for å skape vitalitet og naturlig shine.

Hva er forskjellen på primer og foundation?

Forskjellen på primer og foundation er at primer holder sminken din på plass, jevner ut hudstrukturen din og får sminken til å sitte pent, mens foundation gir deg en jevn hudtone og dekker ujevnheter og urenheter.

Hvordan bruker jeg en primer?

Påfør primer etter at du har renset og fuktet huden. Bruk fingrene til å klappe et tynt lag primer i hele ansiktet. Alternativt kan du bruke Foundation Brush eller en annen sminkekost til å fordele primeren. Du kan også blande primer i foundationen din for å oppnå en lett og naturlig foundation med ekstra shine.

Hvilken Primer bør jeg bruke – og hvilke primere finnes?

Det finnes forskjellige primere – både til ansiktet og til øyenvippene. Av de primerne som er laget til ansiktet, har noen en mattende effekt på huden, mens andre er laget for å gi huden fukt.
Vi har både en Primer til ansiktet og en Lash Primer. Vår Primer til ansiktet er fylt med fuktighetsgivende ingredienser som pleier huden din. Lash Primer til øyenvippene er også en næringsrik blanding av aktive ingredienser som styrker, reparer og fukter vippene dine, samtidig som den øker volumet og lengden på vippene dine.