Eye Lash Serum

Filter
Filter:

Vippeserum

Ecooking Øyevippeserum passer til deg som vil ha vakre og naturlig lange øyenvipper.
Øyevippeserum gir øyenvippene dine voksesmerter, så de i løpet av få uker fremstår som sunnere, fyldigere , sterke og tettere. Serumet er vegansk, dermatologisk testet og parfymefritt. Vippeserumet pleier øyevippehårene dine fra roten, så vippene vokser seg flotte og lange, samtidig som de blir mørkere og fyldigere.

Hvorfor virker serum til vippene? Og hvordan brukes det?

Øyevippeserum er fylt med aktive ingredienser som har en positiv , effekt på øyenvippene dine, og stimulerer vippene til å vokse. I tillegg inneholder serumet blant annet hyaluronsyre, panthenol og betaine, som alle gir langvarig fukt og pleie til huden og vippene dine.

Øyevippeserum inneholder bl.a.:
  • SymLash® 1631, som kommer fra mikroalger, gir tykkere, sterkere og tettere vipper. Øyevippene dine fremstår opptil 50 % fyldigere, og du vil kunne se resultater etter kun to-fire uker.
  • Sympeptide X-lash, som øker lengden og tykkelsen på vippene dine på kun to-fire uker.
  • Hyaluronsyre, som fukter huden og vippene langsiktig.
  • Panthenol, som er et fuktighetsbevarende vitamin.
  • Melkesyre, som stimulerer kollagenproduksjonen og glatter ut huden.
  • Betaine, som gir huden og vippene fukt, samtidig som det holder på fukten.
Øyevippeserum har høyt innhold av aktive ingredienser. Derfor kan det svi litt på huden når du påfører serumet. Det er helt normalt.

Rens ansiktet og fjern sminke før du påfører Øyevippeserum
Bruk applikatoren til å påføre et tynt lagt Øyevippeserum langs hele vippelinjen på de øvre øyelokkene dine – akkurat som en eyeliner. Påfør øyevippeserum hver kveld før du legger deg, til du er fornøyd med lengden og tykkelsen på vippene dine. Deretter kan du bruke Øyevippeserum et par ganger i uken for å holde resultatet ved like.

Hvor ofte skal man bruke det?
Bruk daglig hver kveld i 2-4 uker for best mulig resultat – gjerne lengre. Bruk deretter et par ganger i uken for å holde resultatet ved like.

Hvor på øyelokket skal det plasseres? 
Langs vippekanten på det øvre øyelokket ditt.

Er det noen områder jeg ikke må treffe?
Unngå direkte kontakt med øynene.


Er øyevippeserum skadelig? 
Serumet er vegansk, dermatologisk testet og parfymefritt, og skal derfor verken gi rødhet eller svie. Hvis du har svært sarte øyne, kan du for sikkerhets skyld teste vippeserumet før bruk - for eksempel på hånden din.
Unngå alltid direkte kontakt med øynene.

Hvor lenge holder vippeserum?

Og hvor lenge må du fortsette å bruke serumet? 

Etter daglig påføring i 4 uker kan du fortsette med å bruke serumet et par ganger i uken for å vedlikeholde resultatet og den ønskede effekten. Hvis du slutter helt å bruke Øyevippeserum, vil du langsomt vende tilbake til de “normale” vippenes lengde og fylde. Med tiden mister vi vippehårene, og derfor vil de lengre vippene forsvinne hvis du slutter å bruke produktet-.  

Kan man bruke serum til brynene?

Du kan også bruke Øyenvippeserum til øyenbrynene dine.