Mineral Powder

Filter
Filter:

Mineralpudder

Ecookings Mineral Powder gir huden din flott farge, naturlig glød, dekker ujevnheter og holder hele dagen. Puddere skjemmer bort huden med E-vitamin som beskytter og fukter.

Mineralpudderet har middels dekkevne, men dekningen kan variere ut fra hvilken børste du bruker til å fordele pudderet. Det er et ’baked’ mineralpudder, hvilket innebærer at det er laget som en krem som er langtidsbakt. Denne produksjonsmetoden gir Mineral Powder en fløyelsmyk konsistens som lett blendes inn i huden på lekkert og svært naturlig vis.

Hvorfor bruke mineral powder? Hva er det?

Pudder er kosmetisk pulver som klappes på huden. Målet med et pudder er først og fremst å jevne ut hudtonen din og redusere synligheten av urenheter og ujevnheter. Samtidig kan du bruke pudder til å sette din foundation og forebygge at sminkestilen fremstår fet og blank etter hvert som dagen skrider frem. 

Hvilken farge skal jeg velge?

Det er viktig at du ikke velger et pudder som er mørkere enn din egen hudtone. Hvis du bruker Mineral Powder alene, anbefaler vi at du bruker en farge som treffer din egentlige hudfarge så nært som mulig. Hvis du bruker foundation under puddere, kan du velge et Mineral Powder som er litt lysere enn hudfargen din.

Hudtoner kan deles opp i kjølige og varme farger. Kjølig betyr at du har en rosa, lyserød eller ferskenfarget undertone. Varm betyr at du har en gul, gyllen eller olivenfarget undertone. Blodårene på håndleddet ditt kan hjelpe deg med å finne hudtonen din. Hvis de har en blå nyanse, er hudtonen din kald. Hvis de har en mer grønn fremtoning, er hudtonen din varm.

Du kan få Mineral Powder i fem varianter til forskjellige hudtoner:

Mineral Powder 01 - til en lys hudfarge med en varm undertone.
Mineral Powder 02 - til en lys hudfarge med en kald undertone.
Mineral Powder 03 - til en middels hudfarve med en gyllen undertone.
Mineral Powder 04 - til en gyllen undertone.
Mineral Powder 05 - til en solkysset/solbrent/mørk hudtype.

Hvordan bruker jeg det? Den rette pudderkosten

Bruk en pudderkost (også kalt en kabuki) til å fordele Mineral Powder jevnt. Blend pudderet ditt inn med sirkelbevegelser, eller “press” det på huden for å få større dekning.

Mineralpudderen fungerer godt både alene og sammen med en foundation. Kan støve en anelse ved påføring eller på huden.