Young

Filter
Filter:

Young


Hvordan behandler man uren tenåringshud?

Kjønnshormonene i tenårene er ustyrlige, og en økt mengde av disse hormonene vil ofte gi kviser og andre urenheter. Det er også derfor alle unge mennesker i et eller annet omfang får kviser i tenårene.

Heldigvis finnes det råd for å holde kontroll på urenhetene, så du ikke skal måtte leve med dem.

Det beste du kan gjøre for huden din, er å rense den. Det gjelder uavhengig av om du skal bekjempe urenheter eller ikke. En ansiktsrens kan fikses med flere forskjellige produkter, blant annet vår Dyprensende Skrubb |.

Fukt er et annet viktig råd for å holde urenhetene nede og bekjempe dem. Det høres kanskje ut som noe du kun trenger å bry deg om hvis du sliter med tørr hud, men faktisk trenger også fet tenåringshud fukt. De fleste produktene i Young-serien vår inneholder fuktighetsgivende ingredienser, som hyaluronsyre og E-vitamin.

Hva er en god gave til en tenåring?

Som tenåringer endrer huden seg i mer eller mindre grad, siden det blir produsert hormoner i rikelige mengder. Disse hormonene gir urenheter, og det er det på ingen måte artig for en tenåring å slite med. Derfor vil en gave som kan bekjempe og forebygge disse urenhetene være en perfekt gave til en tenåring. Det vil være en gave som vil vekke glede både nå og i fremtiden - og samtidig fjerne en masse bekymringer hos tenåringen.